Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - عباس احمدی با بیان اینکه خسارت‌های بارندگی هفته گذشته منجر به از بین رفتن 10 تا 90 درصد زراعت‌های مختلف شده است، گفت: در پی بارندگی‌ها و جاری شدن سیل به زیر بخش‌های زراعت، دام و طیور، آبزیان، زنبورعسل، چاه‌های کشاورزی و جاده بین مزارع خسارت وارد شده است.

او گفت: به دنبال بروز این خسارت‌ها مسئولین کشوری و استانی در حمایت و پشتیبانی برای جبران خسارات ناشی از سیل در منطقه حضور پیدا کرده و مناطق مختلف شهرستان را مورد بازدید قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی با اشاره به نقش بیمه محصولات کشاورزی در مواقع بروز خسارت، گفت: هماهنگی‌های لازم با کارشناسان صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان به منظور ارزیابی هرچه سریعتر این خسارات انجام شده است و بازدیدهای میدانی ارزیابی خسارت توسط نمایندگان صندوق بیمه با همراهی معاون فنی و اجرایی مدیریت جهاد کشاورزی لارستان روزانه در بخشهای مختلف شهرستان در حال انجام است.

هفته گذشته و متعاقب بروز سیلاب، وزیر کشور، معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس، نماینده مردم شهرستانهای لارستان، خنج، گراش و اوز و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از مناطق سیل زده شهرستان بازدید کردند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لارستان خسارت سیل بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کشت بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا امسال در این شهرستان، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

توکل آبشناس، کم آب بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبور عسل را از جمله مزایای کشت کلزا برشمرد.

او همچنین با اشاره به اینکه کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، گفت: از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی ترویج کشت محصولات کم آب بر مانند کلزاست.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند