Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - نشست دو روزه هم‌اندیشی مدیران دفاتر بازاریابی و هماهنگی منطقه‌ای بیمه باران با حضور اعضای هیات‌مدیره، معاونان، مدیران ستادی و مدیران دفاتر بازاریابی و هماهنگی منطقه‌ای و با هدف نیل به درک مشترکی از وجوه بالقوه بیمه زندگی و ترویج آن میان آحاد جامعه برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  در ابتدای این نشست، دکتر عبده تبریزی که بنا به دعوت بیمه باران در این نشست حضور پیدا کرده بود، با اشاره به اهمیت بیمه‌های زندگی در شرایط اقتصادی کنونی خاطرنشان کرد که پتانسیل‌های نهفته بیمه‌های زندگی به عنوان یکی از روش‌های نوین سرمایه‌گذاری امن و کم‌ریسک می‌تواند نقطه اتکایی برای خانواده‌های ایرانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در این باره افزود: بیمه‌های زندگی که در شرکت بیمه زندگی باران به شکل بیمه‌های پس‌اندازی ارائه می‌شود، و برای بیشتر مردم به معنای انباشت سرمایه جهت اِعمال تصمیمات اقتصادی از قبیل خرید خانه، اتومبیل و یا سپری در قبال تورم است، برای بخشی دیگر از جمعیت تکمیل‌کننده طرح‌های بازنشستگی آنان است و عملاً نقش صندوق‌های بازنشستگی مکمل را دارد. این بیمه‌نامه‌ها ابزار تأمین رفاه برای سال‌های دورتر بوده و به‌شدت مورد نیاز است.

دکتر عبده تبریزی ضمن تاکید بر اهمیت شفافیت در تمامی ارکان و سیاست‌ها، تصریح کرد: باید امیدوار باشیم که طی سال‌های آینده، شرکت بیمه زندگی باران از مسیر شفاف‌سازی و حفظ حقوق بیمه‌گذاران، کوچک‌ترین انحرافی نداشته باشد. بیمه‌گذارانِ زندگی قدر اطلاعات را درخواهند یافت. حتی اگر سود سهم‌الشرکه دریافتی بیمه‌گذار به طور متوسط از بازده صنعت هم بالاتر نباشد، اما در عوض بیمه‌گذار اطلاعات شفاف دریافت کند، وی با بیمه‌گر خود همدلی خواهد کرد. انبان اطلاعات خود را باید با  بیمه‌گذار و شبکه نمایندگی تقسیم ‌کنیم؛ به آنان قدرت تصمیم‌گیری بیشتر بدهیم. آنچه را که دارایی خود می‌پنداریم، با ایشان بازتوزیع کنیم؛ اطلاعات خود را با آن‌ها تقسیم کنیم.

او با اشاره به اهمیت ظرفیت‌های تکنولوژی در ترویج و توسعه صنعت بیمه گفت: سی سال پیش هیچ‌کس در صنعت بیمه تصور نمی‌کرد فن‌آوری دگرگونی‌هایی در این ابعاد  در این صنعت به همراه آورد. اکنون به نحوی باورناکردنی در میانه تحولات تکنولوژیک این صنعت قرار گرفته‌ایم. اکنون شاهدیم که در جوامع پیشرفته، صنعت بیمه دچار تحولاتی عظیم شده است. بدون این‌که لزوماً مایل باشیم، یا حتی گاهی بدون این‌که بدانیم، در میانه این تحولات قرار گرفته‌ایم. تکنولوژی وظایف بسیاری را از روی دوش شما برداشته است. به‌گونه‌ای روزافزون انجام بخش‌هایی از صنعت بیمه به تکنولوژی جدید سپرده شده است.

در ادامه این نشست، علیرضا هادی تاسیس شرکت تخصصی در حوزه بیمه‌های زندگی را کاری دشوار توصیف کرد و گفت: پیش از شروع فعالیت بیمه باران، می‌دانستیم که قدم در مسیر دشواری خواهیم گذاشت و شرایط کاری آن با تجربه‌های پیشین بسیار متفاوت است. با این وجود با توجه به ظرفیت‌های این حوزه و نیاز جامعه عزم خود را جزم کردیم و با کمک نیروهای متخصص و جوان تلاش کردیم با خلق محصولاتی تازه و خلاقانه فصل تازه‌ای را در بیمه­های زندگی بگشاییم.

تمایز در خدمات و محصولات، راهبرد بیمه ­باران بود و با معرفی بیمه ترنم باران، تلاش کردیم نوع نگاه به بیمه زندگی را تغییر دهیم. با بیمه ترنم باران مشتریان دریافتند که می­­توانند از بیمه زندگی به عنوان یک ابزار مدیریت دارایی استفاده کنند و به واسطه گزارش­گری­های مستمر در بارۀ وضعیت بازدهی عملکرد سرمایه­گذاری در فواصل زمانی کوتاهِ سه ماهه، آگاهانه بیمه زندگی بخرند .

این راهبرد، تاثیرات با ارزشی در افزایش آگاهی و دانش شبکه فروش نسبت به ماهیت بیمه­های زندگی، نیز داشته است چون نمایندگان و کارگزاران در مذاکره با مشتریان می­بایست از از اطلاعات مالی و بیمه­ای برخوردار باشند تا بتوانند به عنوان مشاور مالی با بررسی وضعیت هر بیمه­گذار و انتظاراتش، بیمه متناسب با آن را ارائه نماید و بیمه­گذار را اولا محدود به یک محصول خاص نکند و از سوی دیگر بیمه­گذار نیز با آگاهی کامل محصول خود را انتخاب و خریداری نماید.

مدیرعامل بیمه باران در ادامه افزود: از ابتدای مسیر، می‌دانستیم برای نیل به اهداف مدنظرمان باید از وجود افراد متخصص و توانمند برای شناسایی، جذب و پرورش شبکه فروش بهره بگیریم و شبکه فروش را به واسطه آن‌ها مدیریت کنیم. این راهبرد با تاسیس دفاتر بازاریابی و هماهنگی منطقه­ای در سطح کشور اجرایی شد و خوشبختانه  هرچه جلوتر می­رود به اهمیت این راهبرد آگاه‌تر می‌شویم و آثار مثبت تصمیم خود را مشاهده می‌کنیم.

او افزود: در ماههای اخیر به سررسید بیمه­نامه­های یک ساله در شرکت درسیده­ایم که به مدد مشاوره­های شبکه­ فروش، بیمه­گذاران بیمه­نامه­های خود را برای دوره­های بعد تمدید می­کنند و بیمه­گذارانی نیز سرمایه پایان دوره خود را دریافت کرده­اند که در این خصوص بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال سرمایه پرداخت شده است. در پایان مهر ماه اولین مستمری آنی به مستمری بگیران پرداخت شد. این بیمه­گذاران حق­بیمه را پرداخت و از ماه بعد مستمری دریافت کرده­اند.

محمد غلامرضایی مدیر توسعه و راهبری بازار نیز ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح شده در این نشست، به تشریح و تدوین برنامه‌هایی برای آینده شبکه فروش بیمه باران پرداخت و از تمامی ارکان شبکه فروش خواست که با صداقت و همت بلند در ارائه و محصولات بیمه زندگی به عنوان یک ابزار مالی مدرن و کارآمد کوشا باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه های زندگی بیمه گذاران بیمه زندگی بیمه باران بیمه گذار صنعت بیمه شبکه فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • عکس | جریان زندگی پس از سیل در دشتیاری !
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟