Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@20:15:33 GMT

خسارت باران به شالیزارهای گیلان

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۶۰۸۴

خسارت باران به شالیزارهای گیلان

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، از دو روز گذشته سامانه فارسی جدید وارد استان گیلان و این سامانه تا اواخر وقت فردا در گیلان با شدت و ضعف حضور دارد.

ورود سامانه بارشی به گیلان منجر به خسارت به شالیزارهای گیلان شده و برای شالیکارانی که قصد برداشت دست رنج یکساله خود را داشتند مشکلاتی را ایجاد کرده است.

با بارش متداوم باران این نعمت الهی، بخشی از شالیزارهای استان دچار خمیدگی ساقه برنج شده داسنت به طوری بعضا امکان برداشت مکانیزه وجود نداشته و طبیعتا میزان برنج تولیدی به نصف خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هنوز میزان خسارت وارد شده به برخی از شالیزارها مشخص نشده و باید تا اتمام زمان بارش‌های باران و بررسی‌های به عمل آمده صبر کرد.

بنا بر اعلام مسعود الماسی شالیکاران باید بعد از اتمام زمان بارندگی هرچه سریعتر محصول خود را برداشت کنند تا در صورت ورود سامانه بارشی دیگر از افزایش خسارت جلوگیری شود.

یکی از شالیکاران گیلانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت می‌گوید بخش اعظمی از ۱۰ هکتار شالیزار خود با آسیب جدی و خمیدگی مواجه شده و این اراضی بیمه نیستند.

به گفته این کشاورز گیلانی، برداشت برنج بعد از بارش باران امکان ‌پذیر است ولی از مسؤولان انتظار داریم به دادن شالیکاران آسیب دیده برسند.

بر همین اساس و طبق گفته‌های معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان با بررسی‌های صورت گرفته وقوع خسارت به شالیزارهای استان با توجه به بارش‌های چند روز اخیر قطعی است.

صفار حمیدی می‌گوید تیم‌های کارشناسی بعد از وقوع بارش باران در نقاط مختلف استان حضور پیدا کرده‌اند تا از این‌ طریق میزان خسارت وارد شده به استان مشخص شود.

شرکت‌های خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی در تمامی شعب‌های استان فعال بوده ولی به دلیل شیوع کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقدامات لازم به منظور جبران خسارت ورس شالیزارها تمهیداتی را باتوجه به شرایط کرونایی برای شالیکاران اندیشیده شده است تا شالیکاران از این‌طریق بتوانند وضعیت شالیزارهای شان را به دفاتر خدمات بیمه کشاورزی گزارش دهند.

به گفته حمیدی شالیکارانی که محصول آنان با آسیب ورس و یا خوابیدگی مواجه شده است باید چهار روز قبل از برداشت محصول خود با یکی از شعب خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان تماس گرفته تا میزان خسارت وارد شده به آن‌ شالیزار مشخص شود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه باران کشاورزی بیمه کشاورزی برنج گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان شالیکاران گیلان ورس خدمات بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد
  • بارش باران در برخی نقاط فارس
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • آغاز بارش باران از چهارشنبه در استان همدان
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • ببینید | تصاویری از سرریز شدن سد سنگی ملاتی پس از بارش باران